FESTVÅNING

Filmhusets Bar & Bistro är en av Stockholms bästa festvåningar. Här kan ni ha en fantastisk kväll med trevlig personal, egen bar och skräddarsydd meny. Vår köksmästare Emil hjälper er gärna med att ta fram en meny utifrån säsongens råvaror och era önskemål.

Restaurangen och baren är designad av Björn Gunnarsson och är en fantastisk festlokal. Med sina röda väggar, snygga lampor och filmiska känsla är den unik i sitt slag. Restaurangen ligger på entréplan inne på Filmhuset som ritats av arkitekten Peter Celsing, som även har ritat Kulturhuset och Riksbanken.

Vi tar emot mindre sällskap, privata fester, företagsevenemang och eventbyråer. Festvåningen går att dela upp och skärma av så att det blir en intimare och mysigare känsla för de mindre sällskapen, eller duka upp i långbord och utnyttja hela lokalen om ni är riktigt många.

Vi har plats för hela 260 sittande gäster i vår festvåning med stora fönster och utsikt över gärdet. Kvällstid plockar vi bort buffén och dukar upp med vita dukar och ljus på borden. Vår stora bar i marmor är den perfekta platsen för mingel och fördrink.  För stora sällskap som även bokar biograf kan även foajén och cafébaren utnyttjas.

Om ni är en eventbyrå kan vi vara behjälpliga i planerandet och genomförandet av ert event. Vi har många års erfarenhet av festvåning och har stor förståelse för kundens önskningar. Vi är smidiga och flexibla och har inställningen att allt går att ordna!

Här är ett axplock av vad köket rekommenderar, och vi skapar gärna en egen meny efter era önskemål.

Meny Festvåning

konferensbild_376 (6)

Mingel

Vår stora sköna bar och ytan framför tar ledigt emot upp till 120 personer för mingel och fördrink. (För större sällskap kan även foajén och cafébaren hyras, såvida Filmhuset inte har egna event den kvällen)

Ytan framför baren kan senare på kvällen bli ett dansgolv när festen kommer igång! Vi kan hyra in DJ och bartenders till er fest och skapa en egen drinklista för kvällen.

Från köket kan ni beställa allt från snittar och mingelmat till matiga smörgåsar eller varför inte en förrättstallrik med delikatesser att äta stående till minglet.  Vi bestämmer tillsammans vad ni vill bjuda på och vi har många idéer om annorlunda och roligt mingel!

Här är ett axplock av den mingelmat vi kan erbjuda.

Meny Mingel

För frågor och bokning kontakta Per på info@filmbarbistro.se

Varmt välkomna!