kONFERENS

Med två biografer, tre konferensrum, en fantastiskt vacker foajé och Filmhusets Bar & Bistro i huset är möjligheterna många för en lyckad konferens här på Filmhuset. 

Här kan ni boka in er för både små och stora konferenser och vara så många som 364 personer i biograf Victor. Boka lokal på Filmhuset här

Catering under dagen sköter vi på Filmhusets Bar & Bistro och vill ni fortsätta kvällen med ett mingelevent eller ha en trerätters middag så är det bara att boka! Att kunna ha allt på en och samma plats, konferens, fika, lunch, mingel och middag, i Filmhusets vackra lokaler gör detta till en av Stockholms bästa konferensanläggningar, enligt oss.

En kan kalla Filmhuset för en vattendelare vad gäller estetiken; somliga tycker att det är en av Stockholms snyggaste byggnader medan andra tycker att det är en deprimerande betongbunker.

Vi säger som Harry Schein: ”Inget vanligt jävla hus!” 

INGET VANLIGT JÄVLA HUS

event

Ni som hyr biograferna för filmvisningar och premiärer kan alltid beställa bubbel, dryck och snittar från oss. Då dukar vi upp vackert i foajén med tända ljus och vi kan även hyra in ståbord till ert event.

Om ni endast vill försäkra er om att caféet håller öppet och kan erbjuda kaffe, öl, vin och lättare mat till era gäster så får ni kontakta oss minst 5 arbetsdagar innan. Vi har gärna extraöppet för er mot garantiförsäljning.

Här är ett axplock av det vi kan erbjuda under er konferens eller till ert event. Konferens & Event Meny

Kvällsmenyer bestämmer vi alltid i samråd med kunden, se vad vi erbjuder under Festvåning

Kontakta Linda på info@filmbarbistro.se så skräddarsyr vi mat och dryck åt er under er konferens.

För bokning och information om biografer och konferenslokaler klicka här så kommer du till Filmhusets egna sida.

För virtuell rundtur i lokalerna klicka här